2651403010 Κωλέττη Ιωάννη 9, Ιωάννινα christinamposdra@gmail.com
hero image

 

 

Christina New Hair
Κομμωτήριο Ιωάννινα

 

Σας παρουσιάζουμε το Christina New Hair, το οποίο βρίσκεται στην καρδιά των Ιωαννίνων στην οδό Κωλέττη Ιωάννη 9. Με μια πλούσια ιστορία που εκτείνεται σε 15 χρόνια, το κομμωτήριό μας ανταποκρίνεται στις διαφορετικές κομμωτικές ανάγκες ανδρών και γυναικών από την ίδρυσή του το 2019.

Στη Christina New Hair, καταλαβαίνουμε ότι τα μαλλιά σας αποτελούν ουσιαστικό μέρος της ταυτότητάς σας και είμαστε πολύ υπερήφανοι που παρέχουμε ποιοτικές υπηρεσίες για να σας βοηθήσουμε να φαίνεστε και να αισθάνεστε καλύτερα. Η ομάδα των εξειδικευμένων και έμπειρων κομμωτών μας είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία εντυπωσιακών κουρεμάτων που συμπληρώνουν τέλεια το προσωπικό σας στυλ και προσωπικότητα.

Μπείτε στο μοντέρνο και φιλόξενο κομμωτήριό μας, όπου θα σας υποδεχτεί και θα σας περιποιηθεί το φιλικό προσωπικό όπου θα βιώσετε μια εξατομικευμένη εμπειρία. Μένουμε πιστοί στο να παραμένουμε ενημερωμένοι με τις τελευταίες τάσεις και τεχνικές στην τέχνη της κομμωτικής, διασφαλίζοντας ότι μπορούμε να προσφέρουμε στυλ αιχμής που αντικατοπτρίζει το τρέχον τοπίο της μόδας.

 

 

 

Είτε ψάχνετε για ένα κομψό και επαγγελματικό ανδρικό κούρεμα είτε για ένα λαμπερό και κομψό γυναικείο κούρεμα, σας έχουμε καλύψει. Οι στυλίστες μας δίνουν προσοχή στη λεπτομέρεια και είναι εκπαιδευμένοι να ακούν προσεκτικά τις προτιμήσεις σας, διασφαλίζοντας ότι η επιθυμητή σας εμφάνιση θα ζωντανεψει με ακρίβεια και τέχνη.

Δεν σταματάμε όμως στο κούρεμα! Το Christina New Hair προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για να καλύψει όλες τις ανάγκες των μαλλιών σας. Από βαφή μαλλιών και ανταύγειες μέχρι styling και θεραπείες, προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε το χτένισμα των ονείρων σας.

Επισκεφθείτε μας στο Christina New Hair, όπου συνδυάζουμε την πολυετή εμπειρία με το πάθος για την τέχνη των μαλλιών. Αφήστε μας να μεταμορφώσουμε τα μαλλιά σας σε ένα αριστούργημα που αντικατοπτρίζει το μοναδικό σας στυλ και σας αφήνει να νιώθετε αυτοπεποίθηση και όμορφα. Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να κάνει η τεχνογνωσία μας στο ταξίδι των μαλλιών σας.